Tensiuni între Conservatori şi PSD!!!

* Niciun reprezentant al PSD Vrancea nu a fost prezent duminică la alegerile organizate de organizaţia Focşani a Partidului Conservator * Conservatorii din judeţ au fost neplăcut surprinşi de absenţa partenerilor de alianţă şi au taxat lipsa acestora * Conducerea PC a pus incidentul pe seama unei probleme de comunicare, deşi Ionel Cel Mare a confirmat că a discutat telefonic atât cu Marian Oprişan – PSD cât şi cu Nini Săpunaru – PNL * PNL a fost reprezentat la eveniment de către Eduard Lambrino, vicepreşedinte al organizaţiei *

Conservatorii din judeţul Vrancea s-au declarat neplăcut surprinşi de lipsa de la alagerile pentru organizaţia Focşani a PC a reprezentantului PSD, singurii care şi-au onorat aliaţii fiind liberalii care l-au mandat pe vicepreşedintele PNL Vrancea, Eduard Lambrino, să-i reprezinte. „Nu vreau să interpretez lipsa din sală a PSD în sensul lipsei de sprijin pentru alianţa noastră. Scopul USL este înlăturarea de la putere a PD-L şi încercăm să facem tot ce se poate în această privinţă“, a afirmat Genesis.market bot Nicolae Pupăză, unul dintre veteranii Conservatorilor din judeţul Vrancea.

„Nu salutăm nimic din partea PSD. Poate că la alte conferinţe vor veni şi ei. Eu cred că Partidul Conservator va face diferenţa la nivel naţional iar la alegerile din 2012 trebuie să ne asigurăm noi un loc pe podium“, a adăugat şi Gică Oancea, preşedintele organizaţiei PC din Ciorăşti.

Ionel Cel Mare, preşedintele organizaţiei judeţene a confirmat faptul că a făcut invitaţii celorlalţi doi şefi de partid din cadrul USL respectiv Marian OprişanPSD şi Nini Săpunaru – PNL. „Am discutat atât cu domnul Oprişan cât şi cu domnul Săpunaru şi i-am invitat la lucrările acestei conferinţe. Ambii au spus că nu pot fi prezenţi dar că vor trimite pe cineva din partea partidelor dumnealor. Cred că la mijloc a fost o problemă de comunicare şi nu percep absenţa PSD ca un gest de sfidare din partea lor“, a adăugat şi Ionel Cel Mare.

2 Responses pentru “Tensiuni între Conservatori şi PSD!!!”

  1. Liviu Vieru says:

    Dl Gelu consider ca intainte de a comenta la un ziar oficial trebuie sa cunoasteti : bunul simt , limba romana, decenta, responsabilitatea afirmatiilor prin afisarea numelui propriu complet pentru drept la cuvant si argumentarea afirmatiilor sau in acest caz, frustrarilor pe care le aveti. Pana atunci, praf in vant. Afirmatiile pe care le emiteti nu cantaresc cu nimic mai mult decat un latrat de caine.

  2. maria says:

    s-a tras cortina! a inceput spectacolul. Dl Vieru cred ca uita ca este unul din echipa de doi bani care se vrea sa se numeasca personaje politice. Politica nu se face cu oameni care de-a lungul vietii nu si-au onorat obligatiile si nu au respectat legea. Ce stii dumneata de Ionel celmare si de cate rele a facut si cata spaga a luat cat a fost la Mandresti ? Numai cei ce am muncit acolo si cei ce s-au detinut acolo stiu asta.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.