DreamTeam.ro vin la Focșani la blogmeet-ului de pe 25 februarie!!!

* DreamTeam.ro adică Critian China Barta – Chinezul, Stefan Murgeanu, Vlad Dulea, Marius Matache – Make, Claudiu Ciobanu, Nicu Info-Delta au promis că vor veni la Focșani!!!! *

Acum vreo doi ani de zile, la sfârşitul lunii februarie, mi-a venit mie în cap ideea de a organiza un blogmeet în Focşani. A fost prima întâlnire cu oamenii pasionaţi de online de pe-aici şi cu nişte bloggeri de la Bucureşti, care fix din ziua aia au început să se numească DreamTeamRo.

Am zis că ar fi fain să facem un fel de tradiţie din întâlnirea asta şi, în fiecare an de-atunci, să ne întâlnim la sfârşitul lui februarie de dragul existenţei Blogosferei Vrâncene.

Cum 2012 nu sare nici el peste luna februarie, vă daţi seama că şi anul ăsta trebuie s-o punem de-o întâlneală serioasă, chiar dacă atunci când mă uit pe geam am impresia că Vrancea s-a teleportat la Polul Nord.

Invitaţia este pentru ziua (şi noaptea, că s-ar putea să ne lungim) de 25 februarie 2012 şi se adresează tuturor bloggerilor dornici de socializare. Ca şi anul trecut şi acum doi ani, DreamTeam-ul a promis că ne onorează cu prezenţa şi, alături de ei, sperăm să se mărească gaşca de oameni faini cu care am avut ocazia să dau mâna pe la ieşirile mele din provincie, sau cu care o să am norocul să #ciucnesc acum pentru prima dată, cu ocazia blogmeet-ului ăsta.

Aşadar, în speranţa că drumurile se vor debloca în următoarele două săptămâni, cum v-ar suna ideea de Blogmeet la Focşani? V-am pregătit nişte chestii foarte tari, să ştiţi, dar n-am să vă dau detalii pentru că vrem să păstrăm frumuseţea lucrurilor în momentul întâlnirii.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.