Clubul Rotary a mers cu ajutoare la Cătăuți

* GlaxoSmithKline (GSK) România a donat 6.000 de cutii cu antibiotice, produse împotriva afecţiunilor respiratorii şi medicamente împotriva răcelii şi gripei pentru județele Vrancea, Buzău și Brăila *

Clubul Rotary VARANA Focşani a realizat o acţiune de ajutorare a persoanelor grav afectate de masivele caderi de zapada, împreună cu cluburile Rotary din Oneşti şi Bacău. Cei peste 150 de locuitori ai satului Cătăuţi, comuna Chiojdeni au primit din partea Clubul Rotary VARANA Focşani: piine, apa, ulei, faina, malai, orez, conserve de carne, dulciuri si alte produse neperisabile. “Ajutoarele alimentare au fost transportate cu ajutorul unui camion militar, deoarece în satul Cătăuţi nu se putea ajunge cu alte mijloace de transport, Clubul Rotary VARANA fiind ajutat în acest sens de Primăria comunei Chiojdeni. Alimentele au fost distribuite către sinistraţi cu ajutorul preotului Serboiu”, ne-a declarat dr. Laureníu Bodolan, președintele în exercițiu al Clubului Rotary Vrancea.

* Donații în medicamente de la GlaxoSmithKline (GSK) România pentru Vrancea *

Grupul farmaceutic GlaxoSmithKline (GSK) România a răspuns apelului Ministerului Sănătăţii de a-i ajuta pe oamenii prinşi în nămeţi şi a donat aproape 6.000 de cutii de medicamente sinistraţilor din judeţele afectate de ninsori şi frig. GSK Pharma şi GSK Consumer Healthcare au donat antibiotice, produse împotriva afecţiunilor respiratorii şi medicamente împotriva răcelii şi gripei, iar Europharm Distribuţie a transportat medicamente în judeţele unde este nevoie de acestea. În total, grupul GSK România a trimis aproape 6.000 de cutii de medicamente către Direcţiile de Sănătate Publică din judeţele Vrancea, Brăila şi Buzău.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.