Pentru combaterea crizei de apă caldă: Primarul Bacinschi dă ligheane la tot Focşaniul!!!

După ce ENET-ul a oprit furnizarea apei calde în Focşani, proaspăt realesul primar Didi Bacinschi a anunţat că nu-şi va abandona concetăţenii care au ajuns, din nou, să facă baie la lighean. Ceea ce este, trebuie să recunoaşteţi, adevărată plăcere, în aceste zile caniculare.

Mai ales că măsura a fost luată fix după încheierea alegerilor. După ce focşănenii au votat masiv pentru realegerea lui Bacinschi. Acum, bag mâna în foc, mulţi dintre cei ce l-au ales, se oftică, considerând că şi-au luat ţeapă şi regretă că nu au pus ştampila pe independentul Cristinel Irimia.

Dar, cu toate că n-a mai călcat pe la birou de câteva zile, cam de la şedinţa de validare, şi nici n-are de gând să revină prea curând, primarul nostru este la curent cu problemele municipiului. Şi este hotărât să le rezolve. Aflat la răcoare, departe de arşiţa verii, în vila sa de la ţară, unde se reface, după campania electorală, înainte de plecarea în concediu, a anunţat că nu va precupeţi nici un efort până ce situaţia nu va fi remediată.

La ordinul său, funcţionarii primăriei, coordonaţi de vieprimarul Bogdan Matişan, vor da fuga la market de unde vor cumpăra ligheane încăpătoare, de calitate superioară. Pe care le vor împărţi tuturor celor aflaţi în nevoie, cu prioritate pensionarilor şi familiilor cu venituri mici.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.