Concursul de tenis de câmp VRANCEA TROPHY revine la Focşani!!!

„Vrancea Trophy”, turneul de tenis de mare tradiţie, revine la Focşani, cu ediţia a VIII-a, după o întrerupere de un an. „Vrancea Trophy”, care se va desfăşura pe terenurile din Complexul sportiv Milcovul în perioada 29 iunie – 7 iulie, reprezintă unul dintre cele 9 turnee Futures ce compun Circuitul Internaţional al României – FRT PRO CIRCUIT 2013, sub egida Federaţiei Române de Tenis şi a Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Organizatorii ediţiei 2013 ai „Vrancea Trophy” sunt Consiliul Judeţean Vrancea, Federaţia Română de Tenis, care sunt şi finanţatori ai competiţiei, CS Unirea Focşani care gazduieste intrecerile şi TC Focşani, care susţine logistic turneul.

Prestigiul de care se bucură „Vrancea Trophy” în lumea tenisului din România este confirmat şi de acceptarea de către doamna Florenţa Mihai, fostă dublu finalistă a Turneului de Mare Slam de la Roland Garros, la simplu şi dublu mixt, în 1977, a invitaţiei de a fi director de turneu al competiţiei! Doamna Florenţa Mihai a primit, de curând, din partea Federaţiei Continentale de Tenis, distincţia pentru Directorul de Turneu al anului în Europa.
„Vrancea Trophy” este dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari şi acordă primului clasat 18 puncte ATP.
Sponsorii nationali ai Circuitului FRT PRO 2013, din care “Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judetean Vrancea” face parte, sunt FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE TENIS, AQUA CARPATICA, INTERSPORT, HEAD.
Focşaniul este unul dintre oraşele ce găzduiesc turnee din circuitul masculin FRT PRO CIRCUIT în 2013, alături de Cluj Napoca, Bucureşti, Bacău, Sibiu, Piteşti, Mediaş şi Iaşi.
Fiind cel mai important eveniment sportiv al anului în judeţ, „Vrancea Trophy” iniţiat de profesorul George Bucuroiu in urma cu 11 ani, va complini, cu ediţia sa din 2013, în mod spectaculos, Zilele Municipiului Focşani care vor avea loc în aceeaşi perioadă cu turneul internaţional de tenis de pe terenurile complexului sportiv Milcovul!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.