“ Boala cronică de rinichi – o piesă cu mai multe roluri ”, proiect de conştientizare şi informare asupra factorilor de risc implicaţi în apariţia bolii cronice de rinichi!!

International Healthcare Systems – Centre de nefrologie şi dializă, în colaborare cu Colegiul Medicilor Vrancea şi IHS Medical School, organizează evenimentul cu tema « Boala cronică de rinichi – o piesă cu mai multe roluri », dedicat medicilor şi asistenţilor medicali care au în grijă pacienţi cu factori de risc pentru BCR: persoane cu diabet, hipertensiune, dislipidemie, obezitate, precum şi pacienţi diagnosticaţi cu BCR în diferite stadii.

Acţiunea va avea loc în zilele de 17 şi 18 octombrie la Ateneul Popular “Mr.Gh.Pastia”, şi va debuta joi, 17 octombrie, cu un curs dedicat asistenţilor medicali care lucrează alături de medicii de familie, nefrologi, cardiologi, diabetologi, internişti.

Cea de-a doua zi este dedicată medicilor – medici de familie, nefrologi, cardiologi, diabetologi, internişti – şi va cuprinde teme de interes pentru toate aceste specialităţi, referitoare la prevenţia, interacţiunea multidisciplinară în îngrijire, eficacitatea programelor educaţionale şi impactul psihologic în contextul bolii cronice de rinichi.

International Healthcare Systems organizează acest simpozion în cadrul misiunii asumate în cei 8 ani de când activează în România, de promovare a celor mai bune practici în domeniul nefrologiei şi dializei, şi cu ocazia aniversarii a 4 ani de existenţă IHS în Focşani.

* * *
IHS (International Healthcare Systems) a fost înfiinţată în anul 2004, ca rezultat al parteneriatului dintre două companii cu tradiţie în domeniul dializei – Baxter SUA şi SofMedica România şi este membră a unui grup de companii din domeniul medical care activează în patru ţări din Sud-Estul Europei.
În prezent, IHS deţine o reţea de 13 centre de dializă şi nefrologie şi tratează, prin profesionalismul celor 500 de specialişti în domeniu, un număr de peste 1.500 de pacienţi.

IHS promovează conceptul de îngrijire integrată a pacienţilor cu boală cronică de rinichi, care constă în acompanierea pacientului în toate stadiile bolii şi în toată complexitatea acesteia.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.