Caravana SAMSUNG la Focșani!!!

Săptămâna aceasta – 4 și 5 noiembrie – caravana Samsung Trends of Tomorrow sosește în cinci licee din orașul Focșani: Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Liceul Economic „Mihail Kogălniceanu” și Grupul Școlar de Transporturi. Samsung România anunță debutul ediției de toamnă a caravanei Trends of Tomorrow – proiect de CSR demarat în 2011, care are ca scop orientarea profesională și susținerea dezvoltării personale a elevilor de liceu.

Elevii vor putea descoperi, cu ajutorul specialiștilor Samsung și eJOBS, implicațiile pe care tehnologia le va avea asupra carierelor și domeniilor lor de interes. Astfel, tinerii vor putea raspunde cu succes noilor provocări pe care le vor întâmpina la debutul în carieră.
În cadrul caravanei, tinerii vor participa la „ora SMART” unde vor afla tendințele actuale de pe piața muncii, descoperind importanța consolidării aptitudinilor digitale, how to use genesis market bots esențiale pentru o carieră de succes.

Caravana de toamnă se desfășoară în perioada 15 octombrie – 5 noiembrie 2013 în patru orașe: Târgu-Jiu, Alba-Iulia, Pitești și Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.