Campionatul de table organizat de PSD Focşani a ajuns la cea de-a doua ediție

Sâmbătă, 5 iulie s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a Campionatului de Table “Pensionarilor le pasa”. Competiţia, care a avut loc în Parcul Central din municipiul Focșani, a fost organizată de deputații PSD Ciprian Nica și Angel Tîlvăr, special pentru persoanele de vârsta a treia.
La competiţia, aflată deja la ediţia a II-a, s-au înscris mai multe persoane faţă de anul trecut, ceea ce înseamnă că acest eveniment a devenit o atracţie pentru persoanele de vârsta a treia din municipiu. Şi la această ediţie, deputatul PSD Ciprian Nica şi membrii Biroului Executiv PSD Focşani au făcut galerie concurenților.

Pe primul loc în competiţie s-a situat Dumitru Vulpoi, urmat de Ştefan Mironică pe locul II şi de Constantin Manea care a ocupat locul al III-lea. ”În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor celor care au participat la cea de-a II-a ediţie a Campionatului de Table dar și celor care au făcut ca atmosfera să fie plăcută şi prietenoasă. Îi felicit pe câștigători, îi felicit pe participanți și sper să ne vedem sănătoși şi încrezători la ediția următoare”, a declarat deputatul Ciprian Nica.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.