RESPECT: Prima zi de muncă a militarului erou Florinel Enache!!!

Joi a fost prima zi de muncă a militarului erou Florinel Enache. Aceasta a ajuns la Focşani la bordul unei dubiţe Ford Transit special amenajate cu o rampă specială de urcare-coborâre care a permis folosirea căruciorului special.

“Da, este prima mea zi de muncă”, ne-a spus Florinel Enache imediat după coborârea din maşină. Nu l-a ajutat nimeni pentru că nu a avut nevoie, Florinel Enache a mânuit foarte sigur şi precis comenzile căruciorului şi apoi a mers la vânzătoarea volantă din zonă şi a cumpărat ziarele de astăzi.

Plutonierul adjutant principal Florinel Enache a primit aprobarea Ministerului Apărării Naţionale de a reveni la muncă iar dosarul de reîncadrare a fost aprobat de ministrul Mircea Duşa care l-a şi vizitat pe militarul erou la el acasă. Florinel Enache va ocupa funcţia de subofiţer de stat major în cadrul comandamentului Batalionului 469 Sprijin Logistic din cadrul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” Focşani.
Pentru toate sacrificiile făcute şi modul în care Florinel Enache înţelege să lupte şi cu viaţa nu avem decât de spus decât atât: RESPECT ŞI ADMIRAŢIE.

2 Responses pentru “RESPECT: Prima zi de muncă a militarului erou Florinel Enache!!!”

  1. Tigla Liviu says:

    Bine ai revenit printre camarazi!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.