A ÎNCEPUT ȘCOALA!!!

Peste 50.000 de elevi vrânceni au început luni, un nou an școlar. Deschiderea anului școlar 2014-2015 au fost cea de la Liceul Ioan Slavici din Panciu unde a fost inaugurată o bază sportivă de excepție * Colegiile Unirea, Cuza, Școala Ștefan cel Mare, Școala Al. Vlahuță au fost și ele la înălțime *

La evenimentul de la Panciu au participat senatorul Cristian Dumitrescu – vicepreședintele Senatului României, vicepreședintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Ciprian Nicolae Nica și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare noua bază sportivă fiind de-a dreptul impresionantă, terenurile și nocturna fiind argumente în acest sens.

În Focșani și în județ autoritățile au făcut un adevărat tur de forță, primarul Decebal Bacinschi, vicepreședintele Consiliului Județean – Dragoș Bîrlădeanu, deputații PSD Ciprian Nica și Angel Tîlvăr, inspectorul școlar general Vasilica Zaharia fiind prezenți la Colegiile Cuza, Unirea, Școala Ștefan cel Mare, Școala Al. Vlahuță, la care s-au adăugat deschiderile din Mărășești și alte câteva comune. Primarul Decebal Bacinschi a promis că în anul școlar 2014-2015 Primăria Focșani și Consiliul Local Focșani vor oferi premii mai consistente elevilor olimpici.
„După cum știți, în fiecare an, Consiliul Local aprobă o anumită sumă de bani pentru a premia cei mai buni copii, cu rezultate bune la învățătură. Mi-aș dori ca în anul 2015, la terminarea acestui an școlar, cât mai mulți elevi ai Colegiului Național Unirea să urce pe scenă alături de mine, să fie premiați”, a declarat Decebal Bacinschi.
„Vă dorim un an nou plin de realizări, să vă ascultați profesorii și părinții, pentru că nu vă vor răul. Chiar dacă la vârsta asta există impresia că le știi pe toate, nu e chiar așa. Și să nu uitați că instituția Consiliului Județean Vrancea este la dispoziția dumneavoastră: profesori, elevi, părinți”, a adăugat și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bârlădeanu.
„Rezultatele pe care le aveți vă situează printre cele mai bune licee din țară, fapt pentru care vă felicit din toată inima, vă doresc mult succes în continuare, iar la anul, când venim, să avem rezultate. Vă promit, în calitate de parlamentar, că am să vă ajut să deschideți ușa acolo unde este nevoie, să poată beneficia și liceul Unirea de o bază sportivă, pentru că meritați să aveți o bază sportivă, cum, de asemenea, meritați să aveți și calculatoare noi. Vă doresc mult succes, multă sănătate, dumneavoastră profesori de elită din județul Vrancea, părinților de foarte bună calitate și copiilor de excepție care vin în aceste bănci”, a afirmat deputatul PSD Ciprian Nica, la ceremonia de la Colegiul Național Unirea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.