UNPR mai dă o lovitură: Marius Iorga este noul viceprimar al Focşaniului!!!

Marius Iorga (UNPR) este noul viceprimar al Focşaniului, el înlocuind-ul în această funcţie pe liberalul Tudorel Trofin. Marius Iorga are alături de el, în Consiliul Local Focşani, pe Elena Cucu şi Dragoş Horhocea, trecuţi în barca UNPR de la PNL. PDL a rămas fără niciun consilier în Consiliul Local Focşani.

Marius Iorga (UNPR) este noul viceprimar al Focşaniului, el înlocuind-ul în această funcţie pe liberalul Tudorel Trofin după ce majoritatea PSD – UNPR a decis joi această schimbare. Argumentul folosit a fost algoritmul politic şi noua compoziţie a Consiliului Local Focşani. “Este firesc să apară această schimbare datorită algoritmului politic”, a afirmat liderul de grup al consilierilor locali PSD, Cătălin Vrabie.
Votul pentru cel de-al doilea post de viceprimar al Focşaniului a fost DA – 18 voturi, NU – 0 voturi, voturi NULE – 2.
“Am emoţii datorate faptului că ştiu că mă aşteaptă noi responsabilităţi. Sunt conştient de tot ce presupune această funcţie şi vă mulţumesc pentru încrederea acordată”, a declarat Marius Iorga. El a ocupat astfel unul dintre cele două posturi de viceprimar al Focşaniului, celălalt viceprimar fiind Gabriel Necula – PSD.
“Am lăsat colegii să voteze cu inima uşoară, de aceea nu am vrut să vorbesc înainte de vot. Înţeleg şi respect algoritmul politic iar în momentul când s-a creat o nouă majoritate politică a fost clar că nu pot rămâne viceprimar. Relaţia mea cu domnul primar Bacinschi nu a fost una perfectă şi mi-aş fi dorit ca activitatea mea să fi fost mai intensă. Aş fi vrut să leg mai multe realizări de numele meu”, a afirmat Tudorel Trofin care a venit şa şedinţa CLF cu un papion verde la gât!!!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.