A început BACHUS 2014!!! Mai jos puteţi citi programul pentru fiecare zi!!! Ambasadoarea Chinei a discutat despre promovarea vinurilor din Vrancea cu Marian Oprişan!!!

BACHUS 2014 a început, cele patru zile de festival fiind aşteptate cu nerăbdare de vrânceni. Provincialii, Elena Gheorghe, Emy Drăgoi Band, Etno Stars (joi), Voltaj, Mandinga, Andreea Bălan,Akcent (vineri), Saragossa Band, Guess Who, Fly Project, Ţociu&Palade (sâmbătă) şi Al Bano, Paula Seling, Lora, Puya, şi Anda Adam (sâmbătă) fiind artiştii ce vor urca pe scena din Piaţa Unirii. Vrancea şi viticultorii vrânceni au bifat puncte şi la capitolul diplomaţie, întâlnirea dintre preşedintele Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene şi Consiliului Judeţean Vrancea – Marian Oprişan şi Ambasadoarea Chinei, Excelența Sa, doamna Huo Yuzhen fiind finalizată cu o declaraţie de susţinere a înaltului oficial chinez pentru promovarea vinurilor noastre în China.

“Excelența Sa, doamna Huo Yuzhen va fi un excelent ambasador al Vrancei. Am avut onoarea de a mă întâlni cu ambasadorul Republicii Populare Chineze la Focșani, cu ocazia organizării Festivalului Internațional al Viei și Vinului ”Bachus 2014”. Excelența Sa a dorit să afle date relevante despre sectorul viti-vinicol al județului și ne-a dat asigurări că ori de câte ori va avea ocazia va promova vinurile județului Vrancea în Republica Populară Chineză sau la oamenii de afaceri chinezi care vor veni în România. Excelența Sa, doamna Huo Yuzhen a fost și oaspetele Beciului Domnesc, monument istoric de secol XVI care adăpostește cea mai mare colecție profesională de vinuri din România. Iată încă un motiv pentru care cred ca merită să fim mândri că suntem vrânceni, mândri că suntem români!”, a declarat Marian Oprişan.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.