Prof. Ștefan Chelmuș și Dr.Gheorghe Cocioabă au trecut în neființă!!! DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Dr. Gheorghe Cocioabă(72 ani) și prof. Ștefan Chelmuș (69 ani), două dintre personalitățile care au marcat istoria recentă a județului Vrancea și a Focșaniului au trecut, marți, în neființă. Amândoi au fost victimile atacurilor de cord, problemele lor cardiace fiind cunoascute de multă vreme.

Medicul diabetolog Gheorghe Cocioabă a murit în somn în urma unui atac de cord. A fostunul dintre cei mai cunoscuți medici vrânceni, peste 1.200 de pacienți trecând pragul cabinetului său în fiecare lună. Dr. Gheorghe Cocioabă era singurul medic de la Spitalul Judeţean specializat în medicină internă, boli de nutriție și diabet. Nu s-a plâns niciodată de numărul mare de pacienți de la ușa cabinetului său și reușea să-și profeseze meseria la cele mai înalte standarde, chiar dacă avea o vârstă înaintată și ieșise la pensie.
Profesorul Ștefan Chelmuș a fost întemeietorul învățământului universitar în Focșani prin înființarea în municipiului nostru a unei filiale a Fundației Academice Petre Andrei, primele facultăți fiind cele de Drept, Economie și Psihologie și Asistență Socială. Gheorghe Chelmuș a predat matematica timp de 37 de ani la Colegiile Economic, Al. I. Cuza și Unirea.
Redacția ziarului MILCOVUL transmite sincere condoleanțe familiilor îndoliate!

1 Response pentru “Prof. Ștefan Chelmuș și Dr.Gheorghe Cocioabă au trecut în neființă!!! DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”

  1. nefiinta absoluta says:

    Ce e nefiinta pentru un ziarist !
    Citeste draga in dictionar, macar!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.