Vrânceanul Iulian Matache,posibil înlocuitor al lui Rus ca ministru al Transporturilor!!!

Iulian Matache, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și fost director al Direcției Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Vrancea, este primul nume vehiculat în PSD ca posibil înlocuitor al lui Ioan Rus la conducerea Ministerului Transporturilor. Matache a condus Direcția Dezvoltare din cadrul CJ Vrancea până în mai 2012, când USL a preluat guvernarea. Acesta a fost numit atunci secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării iar în martie anul trecut, a fost mutat la Ministerul Transporturilor, tot pe postul de secretar de stat.

Ioan Rus a demisionat, joi, din postul de ministru al Transporturilor, în urma declaraţiilor sale referitoare la românii din străinătate, urmând ca săptămâna viitoare să fie desemnat un înlocuitor.
Fostul ministrul al Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia cu un salariu de 1.500 de euro, că “de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.