Marian Oprișan: „Poporul unit nu poate fi învins“

* În opinia lui marian Oprișan – președintele UNCJR, coaliția actuală de guvernare este singura care poate lucra în interesul tuturor cetățenilor *

„Evenimentele politice recente din cadrul Partidului Social Democrat, fac parte din funcționalitatea și parcursul, pe care îl are orice mecanism politic și cu atât mai mult când vorbim de cel mai mare partid politic. Fără doar și poate ca acest moment este unul dificil, însă este imperios necesar și poate mai mult ca oricând trebuie sa dam dovada de unitate, solidaritate și abnegație, pentru identificarea celor mai bune soluții, care sa fie favorabile cetățenilor României și Partidului Social Democrat.

Pe de alta parte, coaliția actuala de guvernare, care este o construcție solida, este singura care poate lucra în interesul tuturor cetățenilor. Ar fi de nepermis ca un mecanism funcțional și eficient, așa cum este coaliția P.S.D.-U.N.P.R.-A.L.D.E., sa fie oprit tocmai când cetățenilor noștri începe sa le meargă mai bine. Guvernul actual este obligat politic și moral, sa-și ducă misiunea primita de la cetățenii României și Parlament în anul 2012, pana la capăt.

Mai mult decât atât, nu putem fi ipocriți și trebuie sa spunem, ca pentru Partidul Social Democrat nu este o noutate, faptul ca Uniunea Naționala pentru Progresul României și președintele acestuia, Gabriel Oprea, de peste cinci ani, și-au stabilit ca unul din deziderate, sa fie susținerea Președintelui României, indiferent de numele acestuia, în toate problemele de siguranță națională. Gabriel Oprea, este un politician serios, care își respecta cuvântul întotdeauna, promisiunile făcute și care de fiecare data a pus interesele coaliției de guvernare, mai presus decât interesele propriului partid.

In ceea ce privește interimatul conducerii Partidului Social Democrat, conform statutului, acesta este asigurat de președintele Consiliului National, împreună cu Biroul Permanent National, Comitetul Executiv National și Consiliul National. Ferm, corect si categoric, in calitate de membru fondator al partidului, le spun respectuos tuturor colegilor mei din P.S.D., ca orice abordare în afara celei pe care am prezentat-o, reprezintă interese străine Partidului Social Democrat și care sunt de natura a face jocul adversarilor noștri politici; bineînțeles în detrimentul intereselor cetățenilor României“, a declarat Marian Oprișan.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.