Accident cumplit pe E85 lângă Garoafa!!! Doi adulți și o fetiță au decedat!!!

Trei persoane, doi adulți și un copil, au murit duminică la prânz într-un groaznic accident de circulație care s-a produs pe DN2 E85, între Focșani și Garoafa. Potrivit Poliției în accident au fost implicate două autoturisme înmatriculate în Vrancea, un VW și un Opel, care s-au ciocnit frontal. Șoferii implicați sunt ambii focșăneni, Gabriel Gălușcă, contabil, care se afla la volanul Volkswagen-ului și Adrian Amăricăi, un respectat specialist în cadrul Transport Public SA, care conducea un Opel Astra. Acesta din urmă, soția sa – angajată a firmei SORSTE, și fetița familiei Gălușcă au murit. În urma cumplitului accident un băiat de 15 ani, fiul soților Amăricăi, a rămas fără ambii părinți. Pe paginile soților Amăricăi de pe o rețea de socializare, cunoscuții și prietenii lor au lăsat mesaje de condoleanțe. DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ PE CEI DECEDAȚI!!!

Potrivit informațiilor Poliției, Volkswagen-ul Passat a fost izbit frontal de Opel-ul Astra care venea spre Focșani dinspre Garoafa și care la un moment dat a intrat pe sensul opus șoferul acestuia pierzând controlul mașinii. La faţa locului au intervenit pompierii, cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. “În jurul orei 13 la dispeceratul nostru s-a primit un apel prin care s-a anunțat producerea unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Imediat s-au deplasat la fața locului trei echipaje din cadrul departamentului de Pompieri Focșani cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stins incendii și alte trei echipaje medicale din cadrul SAJ Vrancea. În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului au fost identificate șase victime. Două persoane adulte din păcate nu prezentau semne vitale și au fost descarcerate din unul dintre autoturisme. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea acestora. În celălalt autovehicul se aflau patru persoane, doi adulți și doi copii. Cu toții au fost preluați de echipajele medicale și au fost transportați la cea mai apropiată unitate spitalicească. Din păcate unul dintre cei doi copii, o fetiță, era în stare gravă. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și I s-au aplicat manevrele specifice de resuscitare atât la locului cât și pe timpul transportului până la spital”, a declarat cpt. Cristina Duță, din cadrul ISU Vrancea. Rămâne ca Poliția să elucideze cauzele accidentului mai ales că circulă informații potrivit cărora șoferul Opel-ului, Adrian Amăricăi și un cunoscut cântăreț de muzică populară s-ar fi șicanat în trafic.
“Plânge sufletul din mine….. Până acum am plâns… Doi prieteni sot și soție s-au stins din viață azi…. Nici acum mintea mea nu acceptă ideea morții lor… Este vorba de Adrian Amaricai și soția lui Amaricai Rica ….Dumnezeu să îi odihnească…”, este mesajul transmis de Iulian Adjudeanu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.