Comunicat de presa: Finalizare plan afaceri “BioSlim”

Bio Slim WellNess SRL-D, cu sediul in mun. Focsani, Blvd. Independentei, a derulat planul de afaceri cu titlul “BioSlim”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, in baza Acordului de finantare nr. . 20483/01.10.2015 incheiat cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est (ADR SE), in calitate de administrator al Schemei de ajutor de minimis.
Planul de afaceri a fost selectat in cadrul proiectului “Dezvoltarea Antreprenoriatului in Regiunile de Dezvoltare Sud-Est si Sud-Muntenia” – DARSESM, Axa Prioritara 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul Major de Interventie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”, ID proiect 149522, contract nr. POSDRU/176/3.1/S/149522.
Planul de afaceri s-a derulat in Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, in judetul Vrancea. Printre principalele rezultate ale planului de afaceri se numara: Crearea a 2 locuri de munca in Municipiul Focsani, elaborarea a numeroare planuri de nutritie pentru a putea fi adaptate in functie de tipologia fiecarui om.
Detalii suplimentare puteti obtine de la:
Nume persoana de contact: Bucur Valeriu
Functie: Administrator
Telefon: 0762697308; E-mail: bvaleriubucur@gmail.com

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.