Copreședintele PNL Vrancea Cristian Bălosu cere demisia membrilor PNL care au colaborat cu securitatea!!!!

* Copreședintele PNL Vrancea Cristian Bălosu cere, într-un comunicat de presă, demisia membrilor PNL care au colaborat cu securitatea *

„Începutul acestui an trebuie să aducă schimbări majore în organizaţia PNL Vrancea. Ele au fost cerute inclusiv de stradă, care doreşte un alt fel de politică, şi sunt necesare pentru ca o organizaţie politică să cearnă bobul de neghină şi să realizeze că meritocraţia şi munca sunt printre puţinele valori care pot schimba imaginea politicii româneşti în ochii oamenilor.
Suveranii şi câştigătorii acestui mod de a face politică pe care doresc să-l implementez sunt cei care votează. Ei au mari aşteptări de la noi şi m-am angajat la preluarea funcţiei de co-preşedinte al PNL Vrancea, să nu le dezamăgesc speranţele şi dorinţele. Unii dintre colegi, însă, au înţeles greşit sau nu au înţeles deloc ce se doreşte acum de la oamenii care fac politică. Un exemplu este actualul secretar general adjunct, Ionel Partene, căruia îi cer demisia public din politică. În afara faptului că a semnat un angajament cu fosta Poliţie politică – Securitatea comunistă, lucru pe care nu mă pot face că nu-l observ sau sa-l trec cu vederea, domnul Partene nu a mai fost preocupat demult de organizaţia din care face parte.
Ba mai mult, a dovedit o constantă atenţie pentru jocurile de culise cu care aşa a fost el obişnuit până acum. Cu asemenea oameni nu putem schimba nimic şi cu preţul funcţiei, mă angajez să eliberez organizaţia PNL de asemenea elemente nocive pentru viitorul filialei.

Pe aceste considerente, îi solicit colegului co-preşedinte al PNL Vrancea, domnului Cătălin Toma, să analizăm împreuna activitatea şi trecutul câtorva membri de partid care nu numai că nu fac cinste filialei, ci sunt adevărate paveze în calea reformării din temelii a filialei judeţene liberale. Sunt convins că, împreună, vom reuşi să schimbăm modul de a face politică şi imaginea Partidului Naţional Liberal în ochii alegătorilor noştri şi nu numai“, spune Cristian Bălosu în comunicatul de presă trimis redacției noastre.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.