Leasing Focsani

PSD victorie zdrobitoare în Vrancea!!! [Rezultate finale]

* Biroul Electoral de Circumscripție nr. 41 Vrancea a publicat ieri rezultatul oficial al alegerilor în Vrancea * Potrivit cifrelor oficiale PSD a primit voturile a 65.423 de vrânceni față de doar 25.542 voturi primite de PNL * În aceste condiții PSD are un Senator și trei deputați și șanse mari să mai primească încă un deputat la redistribuire * PNL are, potrivit acelorași cifre, un deputat * Viitorii parlamentari de Vrancea sunt din partea PSD Cristian Dumitrescu – Senat, Angel Tîlvăr, Dragoș Bîrlădeanu, Nicușor Halici și (probabil) Rodica Boboc – Camera Deputaților, iar din partea PNL Ion Stefan (Camera Deputatilor) *

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 41 Vrancea a publicat ieri rezultatul oficial al alegerilor în Vrancea iar cifrele arată o victorie fără drept de apel a PSD în fața celorlalți competitori electorali. Astfel la Camera Deputaților rezultatul oficial este:
1. PSD: 65.423 voturi
2. PNL: 25.542 voturi
3. USR: 6.828 voturi
4. ALDE: 6.346 voturi
5. PMP: 6.259 voturi

La Senat clasamentul arată în felul următor
1. PSD: 66.316 voturi
2. PNL: 26.999 voturi
3. USR: 6.461 voturi
4. PMP: 6.563 voturi
5. ALDE: 5.717 voturi

Datorită scorului foarte bun obținut în Vrancea (mai mult decât toate celelate partide la un loc) precum și numărului mare de voturi rămase neutilizate PSD este foarte aproape să câștige PATRU mandate de deputat lui Angel Tîlvăr, Dragoș Bîrlădeanu, Nicușor Halici urmând a se alătura în Parlament și Rodica Boboc.

Alegeri desfășurate în condiții bune

”Alegerile parlamentare de duminică s-au desfăşurat în condiţii de corectitudine şi transparenţă, iar pentru asta vreau să le mulțumesc tuturor cadrelor din Ministerul Afacerilor Interne, Direcției Județene de Statistică, Oficiului Județean de Telecomunicații Speciale și colegilor din cadrul Instituției Prefectului Vrancea pentru felul în care au asigurat buna desfăşurare a procesului electoral. Sistemele de comunicaţii dedicate alegerilor, dezvoltate şi administrate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale pe parcursul procesului electoral de duminică, au asigurat transparenţa votului și au funcționat normal, așa cum m-a asigurat domnul ing. Marian Moise, șeful Oficiului Județean de Telecomunicații Speciale. Scrutinul electoral s-a desfășurat în deplină legalitate. Am demonstrat că putem fi un etalon pentru viitoarele procese electorale din punct de vedere al transparenței și al corectitudinii”, a declarat Prefectul județului Vrancea, Sorin Hornea.

rezultate_CD

Comments

comments

Lasa un comentariu

*

Free WordPress Themes

jocuri cu masini

filme horror

Free WordPress Theme Autentificare - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.