Handbal, Liga Națională: CSM Focșani 2007 – CSM București 25-21!!!

CSM Focșani 2007 a reușit, miercuri seară, în Sala Polivalentă, o victorie spectaculoasă și mai mult decât meritată în fața sfert-finalistei Cupei EHF, CSM București. Focșănenii au condus meciul de la început până la sfârșit, deși din formație au absentat patru jucări de bază – Ragea, Miroiu, Pătru, Mocanu * „Bravo, băieți! Astăzi ați fost incredibili!“, a spus primarul Cristi Misăilă, prezent la meciul de la Sala Polivalentă *

„Am ÎNVINS proaspăta sfertfinalistă a Cupei Europene EHF la handbal masculin, CSM București și una dintre cele mai puternice echipe din liga noastră (susținută de Primaria Municipiului București cu un buget de peste 3 milioane de euro).

Ne-a fost dor de o asemenea victorie, de un asemenea meci trăit la cote maxime pe care băieții l-au abordat încă din start cu mult curaj și încredere, conștienți fiind că indiferent de rezultatul final, dintr-un astfel de duel vor avea doar de câștigat. Și au făcut-o fără greșeală, oferindu-le suporterilor noștri poate cea mai frumoasă partidă de handbal văzută vreodată în Sala Polivalentă din Focșani. Sunt trei puncte extreme de importante ce ne mențin în lupta pentru un loc de play-off, însă, atitudinea băieților, dăruirea arătată în cele 60 de minute, dar mai ales dorința de a le oferi focșănenilor un rezultat mare a contat cel mai mult.

O seară splendidă și un spectacol sportiv cum rar vedem la un meci de handbal, pentru care suntem datori să le mulțumim băieților și să-i felicităm. Bravo, băieți! Astăzi ați fost incredibili!“, a spus primarul Cristi Misăilă, prezent la meciul de la Sala Polivalentă.

CSM Focșani 2007: Marocio, Cloșcă, Rusu – Rotaru, Popovici, Cozorici, Popa, Țuțu – 1, Hrimiuc – 5, Rață – 2, Nuțu – 1, Marijanac – 3, Eros – 6, Gramatic, Sladic – 4, Mănescu – 3.
CSM București: Krupa, Teixeira – 4, Militaru, Georgevski – 7, Varo, Rotaru – 1, Fotache, Mitu, Caba, Nica, Ramba – 3, Becheru, Onyejekwe – 4, Aunguresei, Bizău – 2.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.