Demiterea dr. Steinu Cercel atentat la sănătatea populației

* Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, consideră că demiterea Adrian Streinu-Cercel din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID-19 este similară cu un atentat la sănătatea populației *

În opinia președintelui CJ Vrancea, guvernul Orban ia decizii „pompieristice, care nu se raportează la opiniile specialiștilor“.

Decizia ministrului sănătății de a-l demite pe medicul Adrian Streinu-Cercel din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID-19 demonstrează pe de o parte că actualul Guvern ia decizii pompieristice, care nu se raportează la opiniile specialiștilor, iar pe de cealaltă parte arată faptul că Nelu Tătaru nu este altceva decât unealta lui Ludovic Orban.România are în acest moment doi experți de prim rang în chestiunile epidemiologice – medicul Adrian Streinu-Cercel și medicul Alexandru Rafila. Când tu nu doar că nu îl asculți pe specialist, ba mai mult de atât, îl schimbi dintr-o poziție cheie în plină epidemie, atunci nu faci altceva decât să atentezi la sănătatea populației! Astfel de lupte politice arată cât de mici sunt cei care guvernează România în acest moment și cât de mult ne disprețuiesc liberalii pe noi, românii!Este regretabil că s-a ajuns în punctul în care prioritatea zero a României, combaterea epidemiei de coronavirus a ajuns pe locul 2, pe primul loc fiind lupta cu un om care a deranjat că a cerut testarea masivă a românilor! Această solicitare este una legitimă și care are ca efect, în toată lumea, limitarea răspândirii epidemiei. În România, un specialist care cere testarea, în loc să fie ascultat, este schimbat…de un Guvern care, în primele săptămâni ale epidemiei cerea alegeri anticipate și care, ulterior, a stat autoizolat, ca urmare a suspiciunilor de COVID-19. Le spun liberalilor atât: sănătatea să fie pe primul loc, nu răzbunarea ieftină!Așa să îmi ajute Dumnezeu!“, a afirmat Marian Oprișan pe contul său de facebook.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.