BOMBĂ: Colonelul KERESZTES, fostul comandant militar al Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani, infectat cu COVID-19!!!

Colonelul dr. Alexandru KERESZTES, până acum câteva zile comandant militar al Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani, a fost internat la Spitalul Militar Sf. Maria din Brașov, la secția Boli Infecțioase, fiind suspect de infectie cu COVID-19. Surse care doresc să-și păstreze anonimatul spun că dr. Alexandru KERESZTES a prezentat simptome și ar fi făcut chiar și un test care ar fi pozitiv. Dacă rezultatul pozitiv se confirmă sunt foarte mari șansele ca dr. KERESZTES să fi căpătat infecția cu coronavirus în timp ce era la comanda Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon de la Focșani. Până la această oră nu am reușit încă să-l contactăm pe col. dr. KERESZTES pentru un punct de vedere.

1 Response pentru “BOMBĂ: Colonelul KERESZTES, fostul comandant militar al Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani, infectat cu COVID-19!!!”

  1. […] Colonelul dr. Alexandru Keresztes, până acum câteva zile comandant militar al Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani, a fost internat la Spitalul Militar Sf. Maria din Brașov, la secția Boli Infecțioase, fiind suspect de infectie cu COVID-19, susține ziarul Milcovul.ro. […]

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.