Sorin HORNEA – PMP, a treia variantă!

*Fostul Prefect al județului Vrancea – Sorin-Ionel-Florin Hornea a reușit să transforme Partidul Mișcarea Populară (PMP) în cea de-a treia forță politică a județului * Alături de Sorin Hornea a venit atât întreprinzători privați precum Alin Pascu și oameni de cultură ca Florin-Adrian Micu * Fostul purtător de cuvânt al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată “Unirea Principatelor” lt. col. Toni Ene s-a alăturat și el echipei PMP *

Scopul echipei nou formate este acela de a transforma PMP în cea de-a treia forță politică a județului. Ca urmare membrii Partidului Mișcarea Populară filiala Vrancea, au decis să aibă candidați proprii la alegerile locale, vârfurile de lance fiind Sorin Hornea (pentru Consiliul Județean) și Florin-Adrian Micu (pentru primăria Focșani) *

„Cetățenii județului Vrancea vor să trăiască într-un județ curat și prosper, dincolo de politică, administrația este cea mai importantă! Cei șapte ani de experiență în administrație, vreau să-i pun în slujba celor care doresc ca Vrancea să se dezvolte! Este important să se înțeleagă că Sorin Hornea este detașat de politică. Bunăstarea cetățenilor județului Vrancea este prioritară pentru mine. Cu susţinerea vrâncenilor,  PMP este forța de echilibru  a acestor alegeri locale şi va demonstra, ce înseamnă să conduci o comunitate cu cinste, pricepere şi respect faţă de cetăţeni.  TOȚI PENTRU VRANCEA! REUȘIM ÎMPREUNĂ !“, a declarat  fostul prefect Sorin Hornea.

„Candidez la funcția de primar deoarece vreau să fac din municipiul Focșani un oraș verde, educat, prosper, un oraș modern și European. Candidez pentru că iubesc Focșaniul, focșănenii și pe toți cei care au ales să locuiască în orașul nostru. În 2020, PMP este o mare mişcare populară, o echipă unită în care vrâncenii  îşi pun speranţele“, a afirmat și fostul director al Direcției de Cultură Vrancea,  Florin-Adrian Micu.

Conducerea Partidului Mișcarea Populară filiala Vrancea a reușit să pună pe picioare organizația într-un timp record și are candidați pe liste complete atât la Consiliul Județean cât și la Primăria municipiului Focșani. În total, la nivel de județ, PMP Vrancea și-a depus candidaturile în 56 UAT.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.