Misăilă a câștigat Focșaniul, Toma a câștigat președinția Consiliului Județean Vrancea

* Senatorul Cătălin Toma a câștigat confruntarea cu Marian Oprișan pentru președinția Consiliului Județean Vrancea * PSD a câștigat alegerile în Focșani, Odobești, Mărășești și alte 39 de comune dintr-un total de 73 * PNL a câștigat 28 de primării din județ inclusiv municipiul Adjud * Trei comune au fost câștigate de PMP (Bălești), AUR (Pufești) și un independent (Sihlea)*

Până la această oră încă nu este clar cine va avea majoritatea în Consiliul Județean. PSD a cerut renumărarea voturilor nule pentru președinte și Consiliul Județean. Consilierii județeni ALDE vor stabili, practic, ce partid va conduce județul Vrancea în următorii 4 ani *

Senatorul Cătălin Toma, a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. PSD susţine că în Vrancea, la alegerile pentru Consiliul Județean, au fost circa 10.000 de voturi nule şi au cerut renumărarea acestora.

„Partidul Național Liberal a câștigat alegerile în ceea ce privește președinția Consiliului Județean Vrancea, cum de altfel a câștigat alegerile în mai multe localități din județul Vrancea. Insist că proiectul meu în calitate de președinte al CJ este de a asigura mobilitate, conectivitate și parteneriat și de aici vom avea foarte multe lucruri de făcut“, a declarat Cătălin Toma.

La rândul lui Marian Oprișan a postat pe pagina sa personală de facebook, un mesaj pentru toți vrâncenii.

„Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor! Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.

Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia. Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul lui Marian Oprișan.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.