PMP Vrancea și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare

* Fostul prefect Sorin Hornea deschide lista PMP pentru Camera Deputaților în timp ce la Senat, pe primul loc este secretarul de stat Ana Guțu *

Conducerea filialei Vrancea a Partidului Mișcarea Populară a depus marți, 20 octombrie 2020, dosarele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senat.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de fostul prefect al județului Vrancea, Sorin Hornea, președintele PMP Vrancea, urmat de fostul inspector șef OPC Mirela Bîznă, președintele PMP Focșani, de IT-istul Alin Pascu, secretarul general al PMP Vrancea și de inginerul Ilie Băcanu, consilier local în comuna Vulturu. Pe locul cinci la Camera Deputaților este inginerul Răzvan Ochiuz, urmat de juristul Camelia Bratosin și de economistul Alexandra-Nicoleta Burlacu.

Lista de la Senat este formată numai din cadre didactice, ceea ce demonstrează, încă o dată, că PMP pune mare preț pe educație. Pe locul 1 este secretarul de stat Ana Guțu, profesor universitar, urmată de Elena-Georgeta Micu Iliescu, profesor de limba franceză, de Dănuț Vulcan, antrenor de gimnastică de performanță și profesorul de educație fizică și sport Cristinel Samoilă. ,,Partidul Mișcarea Populară Vrancea va avea în Parlamentul României oameni profesioniști, oameni care înainte să acceadă în funcții publice au demonstrat în domeniile lor că sunt profesioniști. Vrâncenii au ocazia, după atâția ani, să fie reprezentați în Parlament de oameni onești, oameni neimplicați în scandaluri de corupție, oameni care să facă pentru vrânceni, nu doar să vorbească. Vă garantăm că nu vom dormi în Parlament ci vom face legi în folosul vrâncenilor“, a declarat președintele PMP Vrancea Sorin HORNEA.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.