Primăria Focșani a înființat un nou centru de vaccinare la Liceul Pedagogic!

* Focșănenii nu vor mai fi nevoiți să meargă la Suraia pentru a se vaccina împotriva Covid-19 * Noul centru funcționează în sala de sport a Liceului Pedagogic Spiru Haret * Locuitorii dinSuraia nu sunt încântați de faptul că Direcția de Sănătate Publică Vrancea a mutat centru de vaccinare de la Casa Armatei la sala de sport a școlii din comună * Ca urmare a acestui fapt elevii fac orele de sport în clase *

Miercuri, 17 martie 2021, membrii Consiliului de Administrație de la Colegiul Naţional Pedagogic “Spiru Haret”, au aprobat inființarea unui nou Centru de Vaccinare în Focșani, în incinta sălii de sport a unității școlare.

„Am făcut acest demers în contextul în care zilele trecute Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea a luat decizia de a muta centrul de vaccinare de la Casa Armatei Focșani tocmai în Suraia, localitate aflată la 18,8 km de oraș. Amenajarea a încă unui centru de vaccinare în oraș va scuti pe mulți dintre focșăneni de un drum de aproape 40 km. Mulțumesc corpului profesoral pentru disponibilitate“, a afirmat primarul Cristi MISĂILĂ. În zilele următoare vor fi stabilite aspectele organizatorice, astfel încât procesul de vaccinare să nu afecteze actul educațional și nici să nu pună în pericol sănătatea elevilor și a cadrelor școlare de la Colegiul Pedagogic “Spiru Haret”.

Haos la Suraia

Locuitorii din Suraia nu sunt încântați de faptul că Direcția de Sănătate Publică Vrancea a mutat centru de vaccinare de la Casa Armatei la școala din comună. Principalul motiv de nemulțumire este legat de faptul că elevii din Suraia sunt nevoiți să facă orele de sport în clase. Alt motiv este legat de traficul deosebit de aglomerat din zona școlii. În ședința de miercuri Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vrancea a aprobat desființarea centrului de vaccinare de la Casa Armatei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.