Constantin MÎNDRILĂ revine la conducerea Spitalului Județean!!!

* Mîndrilă a câștigat primul proces cu Ministerul Sănătății și va reveni pe funcția de manager general al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani * Decizia instanței poate fi atacată cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare *

Instanța Curții de Apel Galați a admis ieri solicitarea lui Constantin Mîndrilă de a fi anulate ordinele emise de fostul ministru penelist al Sănătății, Nelu Tătaru, prin care acesta a fost înlăturat din funcția de manager, câștigată prin concurs. Ca urmare a deciziei instanței de judecată de la Galați, Mîndrilă revine în funcția de manager general al Spitalului Județean. Admite cererea de suspendare formulată de reclamantul Mîndrilă Constantin, în contradictoriu cu pârâtul Ministerul Sănătăţii şi în consecinţă: Suspendă executarea Ordinelor Ministerului Sănătăţii nr. 2483/12.10.2020 şi nr. 2484/12.10.2020, până la soluționarea definitivă a cauzei, se arată în documentul Curții de Apel Galați.

Inițial în locul lui Constantin Mîndrilă a fost numită o conducere militară, colonelul dr. Alexandru Keresztes plecând de la Focșani după ce a fost infectat cu COVID-19! Ulterior pentru funcția de manager a fost nominalizată și numită dr. Codruța Elena Neagu, medic stomatolog din Păunești , cunoscută datorită faptului că este verișoara prefectului PNL, Gheorghiță Berbece.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.