Ministrul Sănătății, dr. Ioana MIHĂILĂ, la Focşani

* Ministrul Sănătății, dr. Ioana Mihăilă a făcut astăzi o vizită la Focşani * Dr. Ioana Mihăilă a discutat cu autorităţile judeţene despre proiectul noului spital de la Focşani * Ministrul s-a întâlnit cu medicii de familie din județ, la Instituția Prefectului, apoi a vizitat centrul mobil de vaccinare din comuna Dumbrăveni și Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitate *

La discuțiile de astăzi au fost prezenți prefectul Gheorghiță Berbece, subprefectul Radu Țigănuș, directorul DSP Vrancea, Cătălin Bunghez, consilierul județean Mihăiță Lepădatu, deputatul Ion Ștefan și administratorul public al CJ, Adrian Crețu.

„Astăzi am avut o întâlnire cu ministrul Sănătății, dr. Ioana Mihăilă, pe marginea proiectului viitorului spital județean de la Focșani, care are toate șansele de realizare. Am discutat etapele succesive implementării proiectului și suntem pregătiți să dăm drumul la proiectarea tehnică. Totodată, am insistat ca administrația județeană să fie autoritate contractantă pentru infrastructura medicală pe care Programul Național de Redresare și Reziliență o va finanța“, a postat preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin TOMA, pe contul său de facebook.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.