Moșul vine la tine cu ghetuțe cu dulciuri pline

An de an, toți copiii din întreaga Românie îl așteptă pe Moș Nicolae să le pună cadouri în ghetuțe în seara de 6 decembrie. Cei mici trăiesc tot anul cu speranța că Moșul îi va vizita. Sunt cuminți, fac fapte bune, cred în magie, dar, în seara de Moș Nicolae, în locul ghetuțelor lustruite și pline cu dulciuri pentru unii copii mai puțin norocoși locul rămâne gol.

Anul acesta, cu ocazia sărbătoririi a 10 ani de la înființare și peste 100 de farmacii Evofarm deschise în 8 județe din țară, ne propunem să fim ajutorul lui Moș Nicolae și să împărțim 100 de daruri în numele lui acelor copii care trăiesc în familii cu mai puține posibilități.

Astfel, 100 de perechi de ghetuțe impermeabile și călduroase vor fi umplute cu dulciuri și fructe și oferite copiiilor care au cea mai mare nevoie de ele. Sperăm ca, prin acest dar, cei mici vor retrăi magia sărbătorilor și se vor putea juca în voie în sezonul rece.

Prin acest gest dorim să ne arătăm recunoștința pentru susținerea pe care am avut-o si o avem din partea comunitaților în care suntem prezenți, în cei peste 10 ani de activitate. Ne propunem să oferim în continuare servicii farmaceutice de înaltă calitate care susțin activ și eficient nevoile de sănătate ale pacienților noștri. Obiectivul nostru este să oferim o șansă la sănătate tuturor românilor.

Pe lângă serviciile de calitate și profesioniștii care îi așteaptă pe pacienți în fiecare zi în farmacii, ne-am implicat tot mai mult să asigurăm oamenilor din comunitățile în care suntem prezenți o viață cât mai bună.

Încă de la înființare, lanțul farmaceutic Evofarm și-a propus să transforme în prioritate orice problemă de sănătate a românilor de pretutindeni. Fie că alegi să tratezi sau să previi, sănătatea este la îndemâna ta atunci când alegi lanțul de farmacii Evofarm, cu cei peste 280 de profesioniști în domeniul sănătății gata să-ți ofere cele mai bune sfaturi medicale și cele mai accesibile produse cu promptitudine greu de egalat. Vă urăm sărbători cu bine, împodobite cu pace și liniște sufletească!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.