Primăria Golești are, de astăzi, un sediu nou!

* Noul sediu al Primăriei Golești a fost inaugurat astăzi * La eveniment au participat deputatul PSD de Vrancea – Nicușor Halici, primarul Municipiului Focșani – Cristi Misăilă, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma respectiv Ionel Cel Mare, președintele ACoR Vrancea, primari ai localităților din județ *

„Ceea ce vedeți aici este rezultatul unei munci care a devenit realitate prin voința unanimă a tuturor celor care lucrează în această instituție. Ne aflăm în cel mai nou și modern sediu de primărie din județul Vrancea, sediul Primăriei Golești. Acest sediu a fost construit ca urmare a unei necesități apărute în viața publică a comunei noastre. Acest obiectiv reprezintă necesitatea, oportunitatea, utilitatea și nu în ultimul rând și asigurarea unei securități în derularea traficului rutier având în vedere vecinătatea DN 2 E 85. Comuna Golești are aproximativ 5 mii de locuitori. Este o comună care în ultimul timp și-a schimbat fața pe de-o parte datorită investițiilor derulate de administrația locală, iar pe de altă parte datorită cetățenilor care s-au stabilit în comuna noastră, ajungând azi la o dezvoltare remarcabilă, social și economic. Toate aceste considerente, precum și vecinătatea cu municipiul Focșani, au dus la necesitatea ridicării standardelor de viață a cetățenilor“, a declarat primarul comunei Golești, Alexadru Zar.

„Comuna Golești are de astăzi un nou reper de dezvoltare. Am avut plăcerea de a fi invitat la inaugurarea noului sediu al primăriei. O clădire care face cinste comunității goleștene, județului Vrancea și care este necesară în vremea în care ne aflăm. Este o clădire model prin arhitectura ei. Finanțarea construcției a fost realizată prin PNDL, un proiect denigrat de unii dar care a adus comunităților locale dezvoltarea de care acestea au atâta nevoie. 13.000 obiective au fost finanțate doar prin PNDL 2, și pot să vă spun că aceste finanțări nu se vor opri aici. Împreună, în coaliția actuală, vom continua programele de dezvoltare locală, iar eu, ca parlamentar de Vrancea, voi face tot ce este necesar pentru ca aceste finanțări să ajungă în județul nostru și să ajute comunitățile locale să se dezvolte. Îl felicit pe domnul primar pentru această realizare și sunt convins că peste ani se va bucura alături de cetățenii comunei Golești de lucrurile pe care le-a reușit în timpul mandatelor sale de edil“, a adăugat și deputatul PSD, Nicușor Halici.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.