Colegiul Național Al.I.Cuza, Focșani este singurul liceu cu promovabilitate 100% din județul Vrancea!

* Toti cei 171 de absolvenți care s-au înscris la examenul de bacalaureat au reușit să promoveze * CUZA, UNIREA și SPIRU HARET (Pedagogic) este topul colegiilor vrâncene iar KOGĂLNICEANU (Economic) vine tare din urmă * Vrancea este pe locul 21 pe țară în ceea ce privește rata de promovabilitate conform site-ului BACPLUS.RO *

„Este o mare realizare pentru elevii și profesorii CNAIC pentru că a fost astfel răsplătită prin rezultate munca depusă în decursul celor 4 ani de liceu. Din păcate inițial procentul calculat pe site-ul bacplus.ro , preluat de multe publicatii, nu era cel real, întrucât au fost luați in calcul si cei doi elevi care nu promovaseră înainte de contestatii, dar care apartineau de un liceu privat si fusesera doar arondați să susțina examenul în Colegiul nostru. In urma demersurilor noastre site-ul a revizuit procentul in conformitate cu rezultatele reale ale elevilor nostri“, ne-a declarat profesoara de Istorie din cadrul CNAIC, Gabriela OBODARIU. Competiția dintre colegiile de tradiție din județul nostru a devenit una acerbă, până în acest an Colegiul Național Unirea fiind creditat cu cele mai bune procente în privința absolvenților care au luat BAC-ul. La celălalt pol, al liceelor fără niciun absolvent care să fi promovat BAC-ul se află Centru Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena DOAMNA“ și Liceul de Agricultură și Industrie Alimentară Odobești.

Dovada că bătălia între CUZA și UNIREA s-a ascuțit este și faptul că ambele colegii au avut câte doi absolveți de nota 10, cel de-al 5-lea fiind de la Colegiul Economic M. KOGĂLNICEANU. Competiția este și mai aprigă dacă luăm în considerare media per liceu unde ierarhia este condusă de Colegiul UNIREA urmat de CUZA și Spiru HARET.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.