Șofer cu 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat !!!

Poliţiştii din cadrul  Serviciului Rutier l-au depistat la data de 20 septembrie a.c., orele 19.30, în comuna Străoane pe P. Gheorghe, de 54 ani, din Focşani, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, având o imbibaţie alcoolică de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate cu suspectul în stare de libertate.

* Bețiv acuzat de furt *

La data de 20 septembrie a.c., poliţiştii din Coteşti au documentat activitatea infracţională a lui O. Adi Vasile, de 35 de ani, din localitate pentru săvârşirea infracţiunilor de Furt calificat, Ultraj contra bunelor moravuri şi Lovire sau alte acte de violenţă. Faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să se facă propunere de arestare preventive pentru o perioadă de 29 de zile. Bărbatul aflandu-se în stare de ebrietate în noaptea de 16/17 septembrie a.c. a sustras un ghiveci ornamental de la un local din comuna Urecheşti, a tulburat ordinea şi linistea publică în acelaşi local şi l-a lovit pe tatăl său.

* Nou accident la Bolotești *

La data de 20 septembrie a.c., orele 07.00, pe DN2 D, în afara localităţii Boloteşti, N. Violeta, de 24 ani, din comuna Andreiaşu de Jos, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum  a pierdut controlul volanului  răsturnându-se în şanţul din partea dreapta. In urma evenimentului a rezultat rănirea  gravă a lui B. Maria, de 81 ani, din comuna  Ţifeşti, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului. Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de poliţişti, iar în funcţie de constatările medico-legale se va face încadrarea juridical a faptei.

* A căzut de pe scară și a murit *

Poliţiştii din Tulnici  au fost sesizaţi la data de 20 septembrie a.c. orele 20.30 despre faptul că B. Ion, de 71 ani, din comuna Păuleşti, în timp ce cobora din podul grajdului, pe o scară, a căzut şi a decedat. Cadavrul a fost transportat la SML. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.