Ședință ACoR Vrancea la Consiliul Județean!

Adunarea generală a Asociației Comunelor din România (AcoR) – filiala Vrancea, a avut astăzi o nouă ședință găzduită de Consiliul Județean Vrancea. Au participat președintele Consiliului Județean Vrancea – Cătălin TOMA, prefectul județului – Nicușor HALICI, alături de președintele ACoR România – Emil Drăghici, președintele ACoR Vrancea – Fănică Popa și primari din județul Vrancea.

În cadrul ședinței au fost dezbătute și aprobate raportul președintelui ACoR Vrancea pentru anul 2022, situațiile financiare aferente anului trecut, proiectul de buget pentru acest an și programul de activitate pentru anul 2023.

„Consiliul Județean este un partener deschis, un susținător al proiectelor din localități, în această perioadă fiind multe obiective în implementare sau care urmează să fie semnate. Cu multă implicare din partea noastră și a edililor sper să găsim soluții la problemele din comunități. Felicitări filialei Vrancea a ACoR România și președintelui Fănică Popa pentru faptul că a obținut primul loc la nivel național privind activitatea, pentru al patrulea an consecutiv!“, a afirmat președintele CJ Vrancea, Cătălin TOMA.

𝐃𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐢𝐥𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟎 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐍𝐈 „𝐀𝐧𝐠𝐡𝐞𝐥 𝐒𝐚𝐥𝐢𝐠𝐧𝐲”

Primarul comunei Biliești Vasile CHIRILĂ a semnat cu Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației un nou contract de finanțare aferent Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru categoria de investiții „drumurile publice clasificate și încadrate în conformitate cu prevederile legale în vigoare ca drumuri județene, drumuri de interes local, respectiv drumuri comunale și/sau drumuri publice din interiorul localităților, precum și variante ocolitoare ale localităților”.

Astfel, locuitorii comunei Biliești vor beneficia de un nou program de reabilitare și modernizare a drumurilor comunale de interes local (etapa a II-a), în valoare de 10.503.580 lei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.