2 butoaie cu vin arse într-un incendiu la Viișoara!

* Cu toate că s-au depus eforturi considerabile pentru limitarea pagubelor, în urma evenimentului au ars: locuința și anexele în suprafață de cca. 250 mp, bunurile din interior, 4 t cereale, 4 mc cherestea și 2 butoaie de vin * Cauza probabilă: scurtcircuit electric *

Un incendiu violent a avut loc noaptea trecută, într-o gospodărie din localitatea Viișoara, comuna Păunești. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 22:40. În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat 4 echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD. În cooperare cu echipajele pompierilor militari au acționat și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Păunești.

La sosirea forțelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la o locuință și anexele acesteia, cuprinzând o suprafață de aproximativ 250 mp. Echipajele de stingere au acționat mai bine de 6 ore pentru lichidarea incendiului.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.