2 mețiuni și 1 premiu special la Olimpiada națională de Limba și literatura română

* Elevii vrânceni au obținut premii la etapa națională a ONLLR, clasele V-VIII, desfășurată la Arad, în perioada 10-13 aprilie * Județul Vrancea a fost reprezentat de cinci eleve, profesor însoțitor fiind profesor Gabriela Dumitrașcu, de la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” din Focsani *

Elevele noastre au obținut rezultate foarte bune, trei dintre ele fiind pe podium.

Mențiune ME pentru elevele: Stoenoiu Delia Ștefania, clasa a V-a, Colegiul Național “Unirea”, Focșani, îndrumată de prof. Chiriac Cristina; Dumitru Delia Ioana, clasa a VI-a, Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare”, Focșani, pregătită de prof. Dumitru Mirela.

Premiu Special – eleva Pastramă Bianca Maria, clasa a VII-a, Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare”, Focșani, prof. Dumitru Mirela.

Punctaje foarte bune au obținut și elevele Catană Mara Teodora, clasa a V-a, Școala Gimnazială “I. Basgan”, Focșani, prof. Soare Niculina; Cernei Ana-Maria, clasa a VIII-a, Colegiul Național “Al. I. Cuza”, Focșani, prof. Norocea Ana-Maria.

“Aceste eleve au demonstrat nu numai cunoștințe excelente în domeniul limbii și literaturii române, ci și perseverență, disciplină și dorința de a învăța și de a se dezvolta. Aceste calități sunt cele care le vor ajuta să aibă succes atât în viața școlară, cât și în cea personală.

Felicitări pentru efortul și perseverența voastră! Sunteți o inspirație pentru colegi, dovada că munca și dedicarea duc la succes. Vă felicităm din toată inima pentru performanță și pentru angajamentul vostru în promovarea și cultivarea limbii și literaturii române.

De asemenea, mulțumim cadrelor didactice care le-au pregătit pentru această competiție și le-au încurajat să își urmeze pasiunea, părinților pentru implicare și susținere”, este mesajul conducerii ISJ Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.