8 Martie plin de spectacole la Focșani

Doamnele și domnișoarele din Focșani vor fi sărbătorite de instituțiile de cultură din Municipiul Focșani prin spectacole de teatru și muzică❗

Pe 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal ”Maior Gh. Pastia”, va avea loc spectacolul „Molly Bloom”, o adaptare liberă de Radu Aldulescu după James Joyce. Pentru prima oară în România, capodopera lui James Joyce ajunge pe scenă, prin personajul Molly Bloom, întruchipat de vrânceanca Raluca Gheorghiu-Culda care reușește o excepțională performanță actoricească.

De la ora 19.00, Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” a pregătit un recital muzical deosebit cu chitaristul Costin Soare, multipremiat și aplaudat în țară și străinătate, alături de foarte talentata bursieră Pastia, Daria Boboc.

Evenimentele dedicat Zilei Femeii vor continua joi, 9 martie, cu un spectacol la Sala Balada a Ansamblului Folcloric Țara Vrancei. De la ora 18.00 va avea loc spectacolul muzical – coregrafic „Flori pentru ființa dragă”, unde sunt invitate Fetele din Botoșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.