9 MAI – ZIUA EUROPEI, LA BIBLIOTECĂ

Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, organizează luni, 9 Mai, cu ocazia Zilei Europei o acţiune cu şi pentru copiii din Centrul Educaţional de Zi din cadrul DGASPC Vrancea. Biblioteca îşi doreşte să aducă acestor copii, informaţii interesante şi inedite despre Uniunea Europeană, pentru a înţelege mai bine conceptul de apartenenţă la Comunitatea Europeană şi pentru a cunoaşte mai bine cultura şi oamenii alături de care trăim. Astfel, luni, 9 mai 2011, la ora 14.30, bibliotecarii Secţiei pentru Copii şi Tineret vor călători alături de copii prin EUROPA, prin intermediul lecturii, a expoziţiilor de carte şi desene şi a unei prezentări multimedia.

Toţi cei care vor veni la Secţia pentru copii şi tineret, în aceste zile, vor putea admira şi desenele realizate cu ocazia Zilei Europei, de copiii de la toate grupele Grădiniţei nr. 17 din Focşani, coordonaţi de doamnelor educatoare, Sandu Liliana şi Moraru Clara.

Ne bucurăm de un şir lung de colaborări cu instituţiile de învăţământ  şi instituţiile specializate din oraşul nostru, ceea ce ne arată că biblioteca are un rol foarte important în educarea şi îndrumarea celor mici”, ne-a spus coordonatorul Secţiei Copii –  bibliotecar Margareta Tătăruş. Biblioteca va fi prezentă cu un stand de carte şi în Parcul Bălcescu, ora 11.00, la Concursul de desene pe asfalt – Europa in culori, organizat de Consiliul Judeţean Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.