CJ alocă 2 milioane de lei pentru proiecte destinate tinerilor!

* Pentru anul 2023 a fost alocată suma de 2.000.000 lei pentru finanțarea proiectelor dedicate tinerei generații * În perioada următoare urmează să fie lansat concursul public privind alocarea fondurilor, care va fi anunțat pe site-ul www.cjvrancea.ro *

Consilierii județeni au aprobat în cadrul ședinței ordinare de ieri Programul anual pentru acordarea de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul local al județului Vrancea, pe anul 2023, pentru activități de tineret nonprofit de interes general, în baza Legii nr. 350/2005. Banii vor fi alocați, prin concurs public, pentru activități nonprofit de interes general din domeniile: tineret, socio-educaţional, sportiv și cultural. Suma a fost majorată față de alocările din anii anteriori (600.000 lei în anul 2022), pentru a da șansa mai multor proiecte de a primi finanțare și de a fi puse în practică.

”Este cel mai mare buget pe care Consiliul Județean Vrancea îl alocă activităților dedicate tinerilor din județul Vrancea și mă bucur că această inițiativă a trecut în unanimitate, cu votul tuturor consilierilor județeni. Ca o noutate, pot accesa fonduri nerambursabile inclusiv persoane fizice, nu doar ONG-urile. O altă veste bună este aceea că am eliminat plafonul maxim alocat unui proiect, în așa fel încât să putem finanța proiectele mari și de anvergură gândite de ONG-urile și persoanele fizice din județul Vrancea”, a spus Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.