Cod ROȘU de vreme rea în Vrancea!!! 10 muncitori blocaţi în mijlocul Zăbalei la Nereju!!!

* Apele umflate de la ploi au făcut ravagii viitura de astăzi de pe râul Zăbala producând pagube considerabile pe DJ 205 D, de la Podul Zăbala spre Brădăcești * Cele doua variante ocolitoare de circulație au fost distruse iar circulația auto de la Podul Zăbala până la satul Brădăcești a fost întreruptă * 10 muncitori au fost blocați de ape pe râul Zăbala *

10 muncitori au rămas blocați pe o bucată de pământ formată de viitură în apropiere de Nereju iar mai multe echipaje ale ISU Vrancea intervin la acest moment pentru a-i evacua. Este bine de știut și că, în caz de urgențe, Salvarea și SMURD-ul vor prelua persoanele care au nevoie de ajutor din punctul în care drumul permite deplasarea către unitățile spitalicești.

Fenomenele vizate de codul roșu sunt averse torentiale ce vor acumula in general 30-45 l/mp – in zona avertizata s-au acumulat in medie 70-80 l/mp; descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului. Codul este valabil de astăzi 18 iunie, ora 21.00 până mâine, 19 iunie ora 00:00. Zona vizată cuprinde județele Vrancea (Vizantea-Livezi, Câmpuri, Tulnici, Vrâncioaia, Soveja, Nistorești, Paltin, Paulești, Negrilești, Bârsești) și Bacău (Dărmănești, Oituz, Asău, Agăș, Mănăstirea Cașin, Ghimeș-Făget, Slănic-Moldova,Zemeș, Palanca, Brusturoasa).

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.