Garda de mediu pe urma incendiatorilor de deșeuri de la Sl.Bradului!!!

* Comisari ai Gărzii de Mediu însoțiți de jandarmi, au verificat agenți economici care depozitează deșeuri și au inspectat zonele cu deșeuri abandonate, precum și arderea necontrolată a acestora! * Două autoutilitare au fost confiscate * Primăria Sl.Bradului a fost amendată, în acest an, cu 115.000 lei datorită neimplicării în rezolvarea problemei #

Prefectul județului Vrancea – Nicușor HALICI anunță că au loc verificări ample în comuna Slobozia Bradului privind incendierile de deșeuri și fumul negru vizibil de la mare distanță. În urma verificării au fost preluate două autoutilitare care transportau ilegal deșeuri, fiind imobilizate în vederea confiscării.

Garda de Mediu Vrancea a acționat de la începutul anului, aplicând 11 sancțiuni persoanelor fizice și juridice în valoare de 127.000 lei. Mai mult Primăria Slobozia Bradului fiind, la rândul ei, sancționată cu 115.000 lei, din cauza neimplicării în rezolvarea problemelor grave de mediu, la care se adaugă o sesizare penală făcută de comisarii de mediu pentru infracțiuni de incendiere și depozitare ilegală de deșeuri.

“Problema deșeurilor este una de securitate națională, care ar trebui luată în serios de către autoritățile publice locale!”, afirmă prefectul Nicușor HALICI.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.