Camera de Comerț a premiat cele mai performante firme vrâncene!

* Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea (CCIA) a premiat astăzi cele mai bune firme din județ, în funcție de cifra de afaceri, respectiv profitul din exploatare obținut *

Oficialii CCIA au anunțat că Vrancea ocupă în prezent locul 29 raportat la numărul total de firme active, dintr-un total de 41 de județe plus municipiul București.

În funcție de domeniul de activitate, în topul național (locurile 1-10) Vrancea are clasate 56 de companii din zona industriei. De asemenea, 25 de companii de comerț, 22 de firme de servicii, 14 companii din domeniul agriculturii, silviculturii, pescuitului și două din zona construcțiilor s-au clasat și ele în primele 10 locuri la nivel național. La evenimentul organizat de CCIA Vrancea au participat președintele Consiliului Județean Vrancea – Cătălin TOMA, cei doi vicepreședinți – Marian OPRIȘAN și Ionel Cel Mare, primarul Focșani – Cristi MISĂILĂ și viceprimarii municipiului precum și președintele patronatului IMM – Ion ROMAN.

„Felicitări tuturor celor care reușesc, an de an, rezultate foarte bune cu beneficii care se răsfrâng nu doar asupra zonei private, ci și în ceea ce-i privește pe angajați, dar care ajută și bugetul local“, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea – Cătălin TOMA.

„Anul 2022 a început cu o nouă încercare, pentru mulți la fel de neprevăzută ca cea de acum doi ani. Pandemia sau războiul din Ucraina care au dus la o criză a prețurilor la energie, combustibili sau materiale de construcții, fac ca meritele celor care au reușit nu doar să obțină profit, ci să și să creeze locuri de muncă, să fie mult mai mari. Municipiul Focșani este motorul economic de dezvoltare a județului nostru, firmele focșănene având cea mai mare contribuție la bugetul județului. Primăria Municipiului Focșani a fost, este și va rămâne un partener și un susținător activ pentru întregul mediu de afaceri. Felicitări tuturor firmelor premiate! Sunteți modele de reușită, perseverență și adaptabilitate. Mult succes în continuare!“, a fost mesajul primarului municipiului Focșani, Cristi MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.