Scoala și grădiniță nouă la Nereju!

* Moș Crăciun a venit mai devreme pentru elevii și cadrele didactice din comuna Nereju, care au participat astăzi la inaugurarea școlii și grădiniței în care vor învăța peste 300 de elevi și preșcolari *

La inaugurare a participat președintele Consiliului Județean Vrancea – Cătălin TOMA, alături de vicepreședintele CJ Ionel CEL-MARE, subprefecții Claudia SERAFIMCIUC și Gheorghiță BERBECE, inspectorul școlar general Daniela MARCHITAN, președintele Asociației Comunelor din România filiala Vrancea, Fănică POPA și consilierul județean Claudiu MATEI.

“I-am asigurat pe reprezentanții administrației publice locale de tot sprijinul Consiliului Județean în ceea ce privește finanțarea proiectelor pe care le vor avea la nivelul comunei Nereju. Vom face tot posibilul ca viața copiilor să fie cât mai bună. Ei reprezintă viitorul. A investi în școală și sănătate înseamnă a investi în viitorul nostru, al tuturor”, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea – Cătălin TOMA.

Copiii au fost bucuroși să își ocupe locurile în clasele noi. În curtea școlii, Primăria a realizat și un teren de minifotbal. Administrația locală din Nereju, condusă de primarul Toader GEMANAS, a reușit să modernizeze infrastructura școlară din localitate cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.