A început Școala Altfel la Biblioteca județeană!

Cu ocazia Săptămânii Școala Altfel, Secțiile Împrumut la domiciliu adulți. Sala Periodice și Carte Veche ale Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea au pregătit o serie de activități dedicate tinerilor: vizitarea bibliotecii, promovarea colecțiilor curente și de bază, prezentarea serviciilor oferite – înscriere, împrumutul de carte la domiciliu și al periodicelor la sala de lectură, rezervările de titluri, împrumutul interbibliotecar, atelierul de lucru „Bunătatea cărților”.

La acest program au participat marți, 28 februarie 2023, 58 de elevi ai claselor V-VIII din cadrul Școlii Gimnaziale „G-ral Gh. Gheorghiu” Gologanu, însoțiți de director Valentina Târtan și profesoarele Elena Radu, Cezarina Loredana Stoica, Mihaela Vlădescu, și Tatiana Cristian.

Copiii au fost încântați de serviciile moderne prezentate, au fost impresionați de numărul de colecții deținute și de diversele tipuri de formate ale cărților: de la cartea liliput, la cartea unicat, lucrată manual, „Balansoarul cu fluturi”.

Le mulțumim elevilor și cadrelor didactice pentru bucuria de a fi împreună și de a sărbători, altfel, venirea primăverii.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.