Accident de muncă cercetat de Parchet şi ITM

Ieri, 16 martie, orele 09.10, poliţiştii din Focşani, au fost sesizaţi despre faptul că N. Lenuţa, de 38 ani, din Focşani, angajată cu carte de muncă la o societate comercială din localitate, în timp ce se afla  în incinta societăţii, în timpul programului de lucru şi efectua o manevră la un utilaj prevăzut cu sistem liniar de tăiere, din cauza neatenţiei, s-a accidentat şi a fost internată la Spitalul SF. Pantelimon Focşani cu diagnosticul de plagă tăiată treime distală antebraţ faţă anterioară. Cercetările sunt continuate de lucratorii Parchetului si Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea.

* 680 kg boabe porumb confiscate *

Tot miercuri poliţiştii din Odobeşti, au depistat, în trafic, pe  raza comunei Jaristea o autoutilitara marca IVECO, ce transportata cantitatea de 680 kg porumb boabe, cantitate stabilită prin bonul de cântar nr. 186, pentru care nu au fost prezentate documente ce atesta provenienta licita a acestuia. În cauză a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a lui D. IRIMESCU, de 25 ani, din comuna Slobozia Bradului, cu amendă în valoare de 5000 lei şi confiscarea cantităţii de 680 kg cereale.

* Deces cercetat de poliţişti *

Poliţiştii din Adjud, au fost sesizaţi miercuri, de  H. BOGDAN, de 23 ani, din comuna Rugineşti, despre faptul că în timp ce încerca să traverseze, albia râului Trotuş,  împreună cu B. ION, de 73 ani, din aceiasi localitate Rugineşti, căruţa s-a răsturnat, iar acesta din urmă a căzut în râul Trotuş şi nu a mai ieşit la mal. În urma activitatilor de căutare şi scotocire pe albia râului Trotuş, la o distanţă de aproximativ 4 km de punctul numit ”podeţ Copăceşti ” , a fost găsit cadavrul lui B. Ion. Cadavrul a fost scos din apă de către lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi preluat de către S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.