Accident grav la Rugineşti!

La data de 06 mai a.c., ora 20,40, pe DN 2, în afara comunei Rugineşti, P. Adriana, de 26 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea auto Skoda, din cauza neatenţiei într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţ. Femeia nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei O. Lorena-Cristina, de 26 ani, din municipiul Focşani. Cerecetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 07 mai a.c., orele 05.15, poliţiştii Biroului Rutier Focşani l-au identificat în trafic, pe str. Brăilei, din Focşani, pe S. Răzvan-Ciprian, în vârstă de 24 ani, din Focşani, în timp ce conducea autoturismul marca Lexus. Bărbatul emana halenă alcoolică si a refuzat testarea cu aparatul Alcooltest şi recoltarea de probe biologice.

In cauză s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de refuz de recoltare probe biologice in vederea stabilirii alcolemiei.

La data de 08 mai a.c., orele 04.54, poliţiştii din Focşani l-au identificat pe str. Cezar Bolliac, din localitate, pe D. Ciprian-Vali, de 31 ani,  din Focşani, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Barbatului i-au fost recoltate probe biologice, i-a fost reţinut permisul de conducere şi i s-a intocmit dosar penal.

* Deces cercetat de poliţişti *

La data de 07 mai a.c., ora 09,30, poliţiştii din Ploscuţeni  au fost sesizaţi despre faptul  că D. FERDINANT, de 68 ani, din localitate, a fost găsit decedat în spatele grădinii lui D. Iorgu, pe un teren agricol extravilan aparţinând  acestuia. Bărbatul era cunoscut consumator  de băuturi alcoolice. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la SML Vrancea, în  vederea efectuării necropsiei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.