Adio și n-am cuvinte: la fotbal mai stăm o tură! CSM Focșani 2007 a ratat play-off-ul!!!

* CSM Focșani 2007 a fost învinsă cu 1-0 de CSM Râmnicu Sărat în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii a III-a la fotbal * Golul a fost marcat de SOCOL în min. 48 * Președintele echipei de fotbal, Ionuț BOTEZATU spune că echipa de fotbal va fi reorganizată, în noul proiect urmând a fi implicați și investitori privați * Până se va concretiza mai stăm o tură, fanii focșăneni fiind foc și pară pentru ratarea calificării în play-off și implicit, a promovării în Liga a 2-a *

Aerostar Bacău a învins cu 1-0 pe Sporting Liești și astfel câștigat lupta de calificare în play-off cu CSM Focșani, care a pierdut acasă cu vecinii din Rm. Sărat. Băcăuanii (34 pct.) au prins ultimul loc de paly-off unde se vor duela cu CSM Rm. SĂRAT (liderul grupei cu 45 puncte), Metalul Buzău (41 pct.) și Unirea Braniștea (37 pct.).

CSM Focșani cu 31 puncte acumulate a ocupat locul 5 în clasamentul sezonului regulat și va juca în play-out cu Sporting Lieşti (27 pct.), Viitorul Ianca (19 pct.), Dinamo Bacău (16 pct.), Voinţa Limpeziş (5 pct.), Dacia Unirea Brăila (2 pct.).

În meciul contra CSM Rm. SĂRAT, CSM Focșani 2007 a jucat în următoarea formulă:

Mărgărit – Ababei (min. 75 – Abeaboeru), Panaite, Antic (cpt.), Riza (min. 63 – Dascălu), Stanulevicius (min. 57 – Negoiță), Săpunaru, Munteanu, Paizan, Manu (min. 75 – Dănilă), Ofori (min. 75 – Oprea).

Rezerve neutilizate: Preda – Arnold, Mazilu, Pasăre

Antrenori: Adrian Toma, Cosmin Popescu, Gabriel Vasiliu, asistent medical: Gabriel Bratu, delegat: Gheorghe Căldare

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.