Alianţa pentru Vrancea va picheta primăria Focşani!!!

Alianta Pentru Vrancea condamna cu vehementa mijloacele murdare la care actualul primar USL al Focsaniului, Decebal Bacinschi, recurge pentru a elimina orice mesaj al contracandidatilor sai. In ciuda apelului mincinos la o campanie electorala civilizata, Bacinschi si-a dat arama pe fata si a trecut la amenintari si presiuni asupra cetatenilor, folosindu-se de organele statului.

Astfel, la cererea expresa a lui Decebal Bacinschi, Poliţia Municipiului Focșani a recurs la presiuni si intimidari asupra asociatiilor de proprietari si a cetatenilor din Focsani care au incheiat contract pentru amplasarea mesh-urilor candidatului Alin Trasculescu. Mai mult decat atat, Bacinschi a invocat o hotarare a Consiliului Local care reglementeaza doar afisajul electoral aflat pe domeniul public si privat al municipalitatii, nicidecum pe proprietatea cetatenilor.
Este un abuz incredibil comis de administratia Bacinschi tocmai impotriva locuitorilor municipiului Focsani. Acest fapt arata teama USL si nevoia de a se asigura prin toate mijloacele ca mesajul principalului contracandidat, Alin Trasculescu, nu ajunge la publicul larg.
„Reprezentanții USL Vrancea au anunțat că vor o campanie curata, dar faptele arata exact contrariul. După ce municipalitatea nu ne-a permis deloc afisajul stradal, acum primarul Decebal Bacinschi se folosește de organele statului pentru a ameninta si a pune presiuni asupra cetatenilor cu care Alianța pentru Vrancea a încheiat contracte pentru amplasarea de mesh-uri. Această stare de fapt îmi suna a disperare din partea primarului in functie si arata, inca o data, de ce pe 10 iunie cetatenii trebuie sa se prezinte la vot. Numai astfel vom putea evita pe viitor abuzurile comise de administraţia Bacinschi”, a declarat candidatul Aliantei Pentru Vrancea la Primăria municipiului Focșani, Alin Trășculescu.
Mentionam ca Focsaniul este singurul oras din Romania in care majoritatea USL din Consiliul Local a interzis toate formele de afisaj electoral pe domeniul public, cu exceptia amplasamentelor oficiale, care au o suprafata de numai cativa metri patrati. Alianta Pentru Vrancea a gasit o solutie alternativa, care respecta toata legislatia in vigoare, prin care a incheiat contracte pentru afisajul electoral pe proprietatile particulare ale cetatenilor.
Alianta Pentru Vrancea il avertizeaza pe Decebal Bacinschi ca, in cazul in care nu va inceta cu abuzurile comise impotriva cetatenilor şi nu va permite afisajul alectoral al competitorilor sai politici, va picheta in fiecare zi sediul Primariei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.