Ana-Maria BRÂNZĂ la Simpozionul internațional găzduit de Consiliul Județean Vrancea!

* Consiliul Județean Vrancea a găzduit astăzi simpozionul internațional „Premise științifice, inovație și creativitate in domeniul educației fizice și sportului”, parte a proiectului educațional „Vrancea în mișcare”, organizat de Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea *

Invitatul special al evenimentului este campioana olimpică, mondială și europeană la scrimă Ana-Maria Brânză, consilier la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, care și-a afirmat sprijinul pentru mișcarea sportivă din Vrancea. La simpozion au participat președintele Consiliului Județean Vrancea, Catalin Toma, secretarul de stat în Ministerul Educației Sorin Ion, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, Gabriela Marchitan, prof. univ. dr. Radu Ababei de la Universitatea din Bacău, reprezentanți ai Instituției Prefectului, alături de profesorii de educație fizică din județ și inspectori școalari.
”Sunt onorat să particip la acest eveniment, vă felicit pentru organizare. Suntem deschiși și susținem sportul și mișcarea pentru sănătate, suntem într-un parteneriat și sprijinim prin finanțări nerambursabile pe Legea nr. 350/2005 și proiecte pentru sport și tineri”, a spus Cătălin Toma în cuvântul de bun venit adresat invitaților.
Cu această ocazie au fost prezentate lucrări de specialitate, elaborate de profesorii de educație fizică și sport, dar și de cadre didactice de altă specialitate, în cadrul celor trei secțiuni ale simpozionului: demersuri științifice în domeniul educației fizice și sportului, creativitate și inovație în sportul școlar de performanță și perspective interdisciplinare pentru un stil de viață sănătos.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.