Aniversare PASTORALA 45!

* Sâmbătă,10 decembrie 2022, în sala mare a Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia” va avea loc spectacolul dedicat împlinirii a 45 de ani de la înființarea Corului de Cameră Pastorala condus de Profesor Dr. Dumitru Săndulachi *

Vrâncenii vor avea parte, sâmbătă, de un maraton de evenimente dedicate istoriei scrise de-a lungul celor 45 de ani de existență. Masterclass-uri, întâlniri cu nume sonore ale Conservatoarelor de Muzică din țară, vor prefața spectacolul corurilor invitate din Iași, Brașov, Târgoviște, Brăila, Buzău și, bineînțeles, din Focșani.

Numărând peste 400 de membrii în toți acești ani, cu un repertoriu de peste 700 de piese – din toate ariile tematice ale muzicii corale, sute de concerte, mai mult de 15 turnee în țară și străinătate, sute de participări în concursuri și evenimente, cu obținerea a zeci de premii și trofee, înregistrări audio și video, Corul de Cameră PASTORALA ajunge să împlinească 45 de ani. Împlinește, de fapt, toate visurile celor care au compus această grupare unică, pornită și crescută armonios de inegalabilul dirijor, Profesor Dr. Dumitru Săndulachi – dascăl, om, profesionist complet dedicat educației muzicale, care a reprezentat Focșaniul cu cinste și la cele mai înalte standarde. Proiectul depus la Ministerul Culturii a câștigat finanțare nerambursabilă în valoare de 50000 lei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.