Argint a plecat în Italia!

* La două zile după eliberarea sa, Costică Argint a plecat în Italia, afacerea Găgești fiind una închisă * * Argint a promis că va face dezvăluiri cu privire la mai multe persoane publice din Vrancea, fără a preciza vreun nume *

La ora cinci după amiază Costică Argint a pleacat spre Roma (Fiumicino) cu avionul, familia rezervându-i un bilet la o cursă Blue Air. Cu câteva ore înainte de plecarea spre aeroportul Băneasa, Costică Argint a susținut astăzi o conferință de presă cu scopul de a lămuri eliberarea condiționată de care a beneficiat. Avocatul său, Cristian Dragovici, a ținut să precizeze că Argint nu mai are nicio problemă de natură judiciară, în România, și nu se pune problema arestării sale de către autoritățile italiene. ”Nu este adevărat că domnul Argint ar fi trebuit predat autorităților judiciare din Italia. Dacă ar fi fost așa ar fi trebuit preluat de Interpol. La ora asta domnul Costică Argint nu mai are absolut nicio afacere juduciară în România. Sper că s-a lămurit și problema eliberării condiționate. Domnul Argint a beneficiat de legea penală mai favorabilă, a efectuat cu trei luni mai mult decât minimum de pedeapsă pentru care putea cere eliberarea condiționată“, ne-a declatat avocatul Cristian Dragovici. Potrivit presei din Italia, după executarea pedepsei în România, Argint ar fi trebuit predat autorităților judiciare din această țară. Costică Argint spune însă că persoana care l-a acuzat de șantaj în Italia a fost arestată după ce s-a descoperit că se ocupa cu clonarea cardurilor.

De asemenea Costică Argint a afirmat că eliberarea sa din Penitenciarul Mândrești a fost legală. „Nu am fugit niciodată de răspundere iar din România am plecat în mod legal. Într-o zi voi face declarații care vor deranja dar nu acum deoarece nu sunt sigur de libertatea mea“, a afirmat Costică Argint. În opinia lui Argint sistemul juridic din România este pe drumul cel bun dar nu este posibil ca procurori să acumuleze averi uriașe din salarii de bugetari, lista celor care se bucură de averi nesimțite cuprinzând foști nomenclaturiști și foști milițieni.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.